mplus-woocommerce-koppeling

Mplus WooCommerce koppeling

Correct Hosting verzorgt de koppeling tussen Mplus kassasystemen en WooCommerce webshops. WooCommerce is onderdeel van WordPress, en is één van de snelst groeiende webwinkelsystemen. Het gemak van WordPress combineert u met de uitgebreide mogelijkheden van WooCommerce.

Synchronisatie

Deze koppeling van Mplus met WooCommerce synchroniseert uw producten. In uw WooCommerce winkel worden automatisch de producten geplaatst die u daarvoor in uw Mplus Q-line interface heeft geselecteerd. De voorraden worden elke 10 minuten gesynchroniseerd, afgehandelde bestellingen van uw voorraad in Mplus Q-line afgeboekt en een factuur aangemaakt. Dankzij deze samenwerking bespaart u veel tijd en energie in het onderhoud van uw webwinkel.

mplus-woocommerce-koppeling

Synchronisatie klanten

Synchronisatie producten

Synchronisatie verkooporders

Productafbeeldingen

Cadeaubonnen

Support

Spaarpunten

Labels printen

Nieuwe WooCommerce webshop

Indien u nog geen WooCommerce webwinkel heeft, dan verzorgt Correct Hosting graag voor u zowel de bouw van de webwinkel als de woocommerce hosting. Neem contact met ons op voor een offerte

Meer Info:

Via ons contactformulier kunt u zich aanmelden voor de Mplus-WooCommerce koppeling. U ontvangt vervolgens inloggevens voor uw klantenportaal, waarin u uw koppeling kunt instellen en actuele informatie over de synchronisatie met uw winkel kunt bekijken.

Wij werken met:

Menu