Versleutel uw website, email of applicaties met een SSL certificaat

ssl-certificaten

Waarom een SSL certificaat?

Op het internet gaat uw data onversleuteld over het internet. Normaal gesproken is dat geen enkel probleem, behalve als het gaat om financiële transacties, het invoeren van gegevens en andere vertrouwelijke informatie. Om dergelijke pagina’s te beveiligen kunnen wij een SSL certificaat op uw website installeren.

SSL certificaten verplicht bij wet!

Wat de meeste mensen niet weten is dat een SSL certifcaat verplicht bij wet is, wanneer u gaat werken met klantgegevens. Wij adviseren dan ook aan, om dan altijd een SSL certficaat te bestellen om de klantgegevens zo goed mogelijk te beveiligen.

SSL is verplicht gesteld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Men moet immers de informatie via een beveiligde verbinding versturen en SSL is de enige die breed wordt gebruikt. Boetes van het niet naleven kunnen oplopen tot 4500 euro.

Comodo Instant SSL certificaten

Comodo Instant SSL certificaten werken met organisatie validatie. Bij certificaten met Organisatie Validatie worden alle bedrijfsgegevens zorgvuldig gecontroleerd, zodat deze in het certificaat kunnen worden opgenomen.

Hoger in Google

Google benadeelt op termijn websites die niet versleuteld zijn met HTTPS. Om het web veiliger te maken krijgen site met TLS voorrang in de zoekresultaten.

bronnen:
http://webwereld.nl/beveiliging/83474-https-loze-sites-krijgen-straf-van-google
http://googleonlinesecurity.blogspot.ca/2014/08/https-as-ranking-signal_6.html

Totaal service voor SSL Certificaten

Correcthosting besteld en installeert de certificaten voor u. Uw website krijg een uniek eigen ipnummer

Het Comodo SSL certificaat kost 150 euro per jaar. Dit is inclusief een eigen IP nummer en installatie. Het Comodo Instant SSL certificaat komt op uw eigen bedrijfs- of persoonsgegevens te staan. Zo weet een internetbezoeker met wie hij te maken heeft. Dit is wel zo veilig.

Wij werken met:

Menu