Uw website altijd Up to Date én Veilig zonder omkijken?

Met het Correcthosting WordPress onderhoud pakket ben u verzekerd van een veilige website. Wij zorgen voor het onderhoud, de updates en beveiliging van uw WordPress website

wordpress onderhoud

Voorkom dat je WordPress website wordt gehackt. Kies voor Correcthosting WordPress onderhoud!

WordPress is een opensource pakket, waarvoor steeds nieuwe updates uitkomen voor de veiligheid van uw website. U moet dus in de gaten houden welke updates uitkomen en deze nieuwe updates installeren. Dit kan een vervelende en tijdrovende klus zijn.

Speciaal voor u heeft Correcthosting het WordPress onderhoudsysteem ontwikkeld. Wij houden voor u in de gaten of er een nieuwe WordPress versie uitkomt en installeren deze versie binnen 24 uur op uw website. Verder hebben wij het pakket uitgebreid, deels voor u gemak en deels voor u en onze veiligheid.

wordpress onderhoud correcthosting

WordPress Onderhoud Pakket
€ 150,- per jaar

Onze helpdesk is 24/7 bereikbaar en AVG proof

Dagelijkse Malware + Antihack Scan
Dagelijkse volledige back-up
Wekelijks bijwerken van WordPress thema’s en plugins
Wekelijks verwijderen van spam
Firewall beheer
Snelheidsoptimalisatie WordPress Rocket licentie

WordPress rapportage

U krijgt per maand van ons een duidelijk rapport welke plugins wij afgelopen maand hebben geupdate.
Wij vinden het belangrijk dat, wij transparant zijn en op deze manier kunt u precies zien welke plugins wij afgelopen maand van een update hebben voorzien.

wordpress onderhoud correcthosting rapportage

Uitgebreide WordPress Firewall

Correcthosting installeert de WordPress Ithems Security Pro Firewall plugin op uw WordPress website. Deze plugin zorgt ervoor dat uw WordPress website nog beter beveiligd is tegen indringers.

Deze firewall geeft verschillende veiligheidstips en wij voeren deze voor u uit. Wanneer uw website wordt aangevallen stuurt deze firewall een automatische email naar Correcthosting.nl. Vervolgens gaan wij kijken wat er aan de hand is. Indien nodig ondernemen wij direct actie.

wp rocket correcthosting

WordPress Rocket snelheid optimalisatie.

U krijgt in het wp update contract een licentie voor WP Rocket. Wij stellen de plugin juist in en optimaliseren de snelheid voor u.

Onze referenties

Meer dan 150 tevreden klanten!

Wij werken met: