Referenties

Wat onze klanten zeggen over onze hosting:

Connie Palmen

Correcthosting doet alles wat je bij Cluster WordPress Hosting mag verwachten. Sinds kort hebben wij de drukbezochte website conniepalmen.nl bij Correcthosting ondergebracht. De website blijft online wanneer, Connie Palmen in een televisie uitzending verschijnt en de bezoekersaantallen op haar website omhoogschieten. De belasting was voor ons een belangrijke voorwaarde bij het uitzoeken van een hosting partner. Wij hebben vaak met piekbelasting te maken en waren bij onze vorige webhoster regelmatig down. Op zoek naar een betrouwbare WordPress partner? Probeer dan zeker Correcthosting.

Connie Palmen   Schrijfster

SEO Effect

Seo effect is een drukbezochte website en als geen ander weten wij dat snelheid belangrijk is voor je positie in google. Wij zochten dus een partner die betrouwbare wordpress hosting kon leveren met snelheid. Vorige jaar zijn we overgestapt met seoeffect.com naar Correcthosting en de website is 2x zo snel geworden. Daarnaast is het voor ons fijn samenwerken met Correcthosting.

Skylounge Amsterdam

Altijd online en lekker snel

BG Magazine

Bij Correcthosting hoeven we ons niet meer druk te maken om de snelheid en beveiliging van onze website. Op alle onderdelen worden we volledig ontzorgd. Prettig is ook de snelle en deskundige opvolging bij vragen en/of problemen.

Hrnavigator.nl

We hebben sinds het “live” gaan van onze website geen enkel probleem ondervonden. Betrouwbaar en snel.

Kidz In Color

Het magento platform van Correcthosting is snel en betouwbaar. Wij schakelen regelmatig de magentoprogrammeurs van Correcthosting in.

Jensen Family Shop

Jensen family shop heeft 13 fysieke winkels en is met de collectie online gegaan. Wij zochten een stabiele en betrouwbare partij voor onze webwinkel.

Derks Wielersport

Stabiel en snel pretashop platform

Smartink.nl

Onze drukbezochte website smartink.nl draait sinds de overgang naar Correcthosting stabiel, snel en volledig probleemloos. Daarnaast is het contact met Correcthosting persoonlijk en ervaren we korte lijnen en snelle opvolging bij behoefte aan support.

Wij werken met:

Menu