Afrekenen met spam? Het Correcthosting spam filter biedt u de oplossing.

spam filter

Wat is het Correcthosting Spam filter?

Spam is een groot probleem. Het stoort u in uw dagelijks werk en belast uw mailservers zwaar. U heeft dus een goede spamfilter nodig, maar u wilt wel weten wat er met uw email gebeurt.

De Correcthosting spam filter bied u die oplossing.

Wij importeren uw domeinen op ons cluster en wijzigen de DNS van uw domeinen. Hierna bent u spamvrij en heeft u inzicht in uw email verkeer. Tevens kunt u uw klanten per emailadres, domein of groep domeinen toegang geven tot de uitgebreide web interface.

Bijkomend voordeel van de spam filter is dat uw email redundant wordt gehost. Het komt binnen op meerdere locaties en is geloadbalanced. Bij netwerk of server storingen bewaren wij uw email op de email-cloud en leveren wij uw email weer af als u netwerk of server weer online is.

U bent dus verzekerd dat uw email nooit verloren gaat. Wij bewaren uw email net zo lang tot uw server weer online is.

De correcthosting spam filter is een ideaal product voor klanten die een eigen exchange server hebben. Wij bewaren uw email wanneer uw exchange server offline is. Hierdoor bent u nooit een email kwijt.

Heeft u interesse in een geheel vrijblijvend test account op ons cluster? Neemt u dan contact met ons op en ervaar het zelf!

Wij werken met:

Menu