Voorkom dat jouw WP gehackt wordt met een wp onderhoud dienst.

Het Correcthosting WordPress onderhoud pakket ontlast u als klant. Wij zorgen voor het onderhoud, de updates en de beveiliging en u kunt doen waar u goed in bent

Speciaal voor u heeft Correcthosting het WordPress onderhoudssysteem ontwikkeld.
Wij houden voor u in de gaten of er een nieuwe versie van WordPress uitkomt en installeren deze laatste versie binnen 24 uur op uw website. Verder hebben wij het pakket uitgebreid, deels voor uw gemak én deels voor uw (en ook onze) veiligheid.

  • Dagelijks backups van je website!

  • Onze helpdesk is 24/7 bereikbaar!
  • Vanaf € 150,- per jaar!

  • AVG proef!

     

  • Wp rocket snelheidoptimalisatie

Wat is WordPress update service?

WordPress is een opensource pakket, waarvoor steeds nieuwe updates uitkomen voor de veiligheid van uw website. U moet dus in de gaten houden welke updates uitkomen en deze nieuwe updates installeren. Dit kan een vervelende en tijdrovende klus zijn.

Om deze reden heeft Correcthosting.nl de WordPress update service ontwikkeld. Correcthosting houdt in de gaten of er nieuwe WordPress versies uitkomen en installeert deze nieuwe versie’s voor u op uw WordPress website.

Wekelijks WordPress bijwerken

Wekelijks Plugins bijwerken

Wekelijks Thema bijwerken

Dagelijks Volledige backup

Snelheid optimalisatie WP rocket licentie.

Wekelijks Verwijderen van spam

Dagelijks Malware scan

Dagelijks Anti hack scan

Uitgebreide wordpress firewall:

Correcthosting installeert de WordPress Ithems security pro Firewall plugin op uw WordPress website. Deze plugin zorgt ervoor dat u WordPress site nog beter beveiligd is tegen indringers. Deze firewall geeft verschillende veiligheidstips en wij voeren deze voor u uit. Wanneer uw site wordt aangevallen stuurt deze firewall een automatische email naar Correcthosting. Vervolgens gaan wij kijken wat er aan de hand is. Indien nodig ondernemen wij direct actie.

Wp rocket snelheid optimalisatie.

U krijgt in het update contract een licentie van wp rocket en het juist instellen van de instelingen en het tweaken van de snelheid.

De WordPress/Firewall update service kost 150 euro per jaar, per domein en kunt u via ons bestelformulier aanvragen of door een email te sturen naar support@correcthosting.nl

Wij werken met: